Pentru comenzi si informatii: Tel. 0729206009

DIVERSE
S.C. Roca Art S.R.L - SIMERIA

 

Inscriptionararea Monumentelor Funerare:

Avem masina de scris, scrisul se face pe calculator, caracterele ies perfecte, pretul pentru inscriptionare este de 3,5lei / caracter.

Cateva exemple de inscriptionari:

 

Un ultim ramas bun inchinat celor dragi!

        Motto-urile inscriptionate pe monumentele funerare, cunoscute de asemenea ca si epitafe, sunt poate cele mai pline de insemnatate cuvinte pe care orice familie le poate scrie in memoria celui drag. In cele ce urmeaza vom incerca sa realizam un mic rezumat al lucrurilor de care trebuie tinut cont atunci cand propria dumneavoastra familie se gandeste la ceea ce ar trebui scris pe un monument funerar.

        Aceste epitafe funerare isi propun sa ilustreze existenta pe care o persoana, trecuta in vesnicie, a petrecut-o pe pamant. Unele persoane le considera drept ultimele cuvinte care pot fi spuse despre cei ce au plecat dintre ei. Acest motto reprezinta de fapt ceea ce noua ne-ar placea ca oamenii sa vada atunci cand trec pe langa monumentul funerar al persoanei dragi. Ar trebui sa fie ceva care sa le capteze atentia fara a leza existenta celui trecut in vesnicie.Scopul acestor epitafe funerare este acela de a arata si altor oameni ce persoana minunata a fost. Se pot specifica de asemenea lucruri ce privesc data nasterii si a decesului precum si numele. Acest lucru se intampla de altfel si acum cativa zeci de ani, dar la momentul actual, posibilitatile dumneavoastra sunt mult mai mari datorita tehnologiei avansate ce permite inscriptionarea mai multor caractere pe monumentul funerar al celui ce nu mai este printre noi. Cele mai populare motto-uri funerare sunt versetele biblice ori bine cunoscutele „odihneasca-se in pace”sau „vesnica amintire”. Majoritatea monumentelor funerare permit prin constructia lor, inscriptionarea unui vers sau a unui poem intreg.(Acest lucru depinde de sigur de regulamentul fiecarui cimitir in ceea ce priveste dimensiunea monumentelor funerare.).

        Adeseori, versetele biblice devin dificile pentru a fi inscriptionate pe monumente datorita unei largi varietati, dar si de necesitatea ca acestea sa fie unice si reprezentative pentru cel ce ne-a parasit.

        Cuvintele care nu provin neaparat din „cartea vietii” dar al caror spirit biblic le transforma in epitafe funerare deosebite, sunt adesea inscriptionate in memoria celui drag: „Te vom pastra in sufletele noastre" este de exemplu un frumos vers ce exprima un mesaj vesnic adresat celui plecat dintre noi prin care „el” sau „ea” nu va fi niciodata uitat indiferent de ce s-ar putea intampla. Foarte multi din familia sau cunostintele decedatului prefera sa alinieze pe o cruce realizari, trasaturi ale personalitatii sau chiar sa ilustreze in cateva cuvinte viata acelei persoane.Astfel, in acest fel, ei pot arata lumii ce persoana minunata a fost acesta cand a fost in viata.

        Pentru acea majoritate a persoanelor care au dificultati in alegerea cuvintelor care ar trebui scrise pe crucea unuio mormant ar trebui sa isi pastreze acest din urma gand in minte: faptul de a alege ceea ce ar trebui scris pe monumentul funerar al rudei sau prietenului pierdut, ar trebui considerat o mare onoare adusa celui din urma. Foarte multe idei v-ar putea incolti in gand doar plimbandu-va printr-un cimitir si aruncand o privire la alte cruci de mormant sau ati putea folosi unul dintre motto-urile de pe aceasta pagina selectate de catre firma noastra dealungul anilor. In final, nu ve-ti regreta nimic, indiferent de alegerea facuta atat timp cat aceasta ultima remarca vine din suflet si ramane unica in memoria celui drag.

Exemple de epitafuri pentru monumente funerare

 

Bancute:

Bancuta Model 1 Bancuta Model 2
Bancuta model: 1

Bancuta model: 2

 

© 2011 - S.C. Roca Art S.R.L