Pentru comenzi si informatii: Tel. 0729206009

Monumente Funerare Deosebite
O gama larga de modele de cruci din marmura realizate de catre S.C. Roca Art S.R.L - SIMERIA

 

Monument funerar model 3

Monument funerar model 6

Monument funerar model 4

Monument funerar model 5

Monument funerar model 2

Monument funerar model 1

 

Monumentele funerare deosebite reprezinta o forma de respect si de apreciere a vietii persoanelor dragi care, din nefericire, nu se mai afla printre noi.
Exista numeroase modele de monumente funerare deosebite precum: crucile din marmura sau granit, cavourile din marmura sau granit, statuile din marmura si bancutele de diverse tipuri.
Desi preturile pot parea destul de ridicate la prima vedere, trebuie totusi sa luam in calcul faptul ca aceste monumente sunt platite o singura data. Iar, in amintirea celor dragi, suntem dispusi adeseori sa platim mai mult decat de obicei.
Tariful variaza in functie de dimensiuni, de materialul folosit pentru realizarea monumentului respectiv si de tipul monumentului funerar ales.


Modele de Monumente Funerare
Roca Art va ofera o multime de modele de monumente funerare din care sa puteti alege unul potrivit si relevant pentru persoana careia doriti sa-l consacrati.
Dispunem de monumente funerare cu imagini angelice, cu motive florale, dar si cu alte reprezentari armonioase ale unor simboluri sau forme cu trimiteri de pace si liniste.
Pentru a va fi usor in alegerea unui model, va puteti gandi la preferintele avute de persoana recent trecuta in nefiinta. Tinand cont de pasiuni si de hobbyuri, va puteti face o idee de ansamblu elementelor pe care monumentul funerar ar trebui sa le aibe.


De ce sunt apreciate monumentele funerare deosebite?
Dincolo de aspectul placut al monumentelor funerare deosebite, persoanele interesate in achizionarea acestora sunt constiente si de celelalte avantaje ale acestora. Printre acestea se numara:

  • Deteriorari rare – Monumentele funerare, din marmura sau granit, au o duritate destul de mare. Exista destul de putine cazuri semnalate cu privire la deteriorarea majora prematura a acestora. (fisuri, crapaturi)
  • Intretinere relativ usoara - In cazul in care se opteaza pentru un cavou, o cruce sau o bancuta, poate fi usurata activitatea de pastrare in bune conditii a mormintelor de catre persoanele dragi. Suprafata neteda si lucioasa a monumentelor permite ca activitatea de curatare sa fie realizata fara mari batai de cap.
  • Mesaje ramase pentru mult timp – Inscriptiile realizate in marmura sau granit raman vizibile dupa ani de zile. Mesajele permit readucerea in prezent a amintirii celor trecuti in nefiinta cu fiecare vizita facuta la locul de veci a familiei sau apropiatilor.

Monumente Funerare Deosebite Versus Monumente Funerare Simple
Motivul principal care sta la baza alegerii monumentelor funerare deosebite in detrimentul celor simple este reprezentat de nivelul de complexitate al acestor creatii din marmura sau granit.
In contrast cu cele deosebite, cele simple ar putea fi constituite doar din cadre lipsite de orice element aditional, precum motivele florale sau reprezentarile angelice.
Cu ajutorul elementelor decorative complexe, rudele sau apropiatii au la dispozitie toate piesele necesare pentru alcatuirea unui intreg potrivit pentru personalitatea si viata celor trecuti in vesnicie.


Recomandari
Inainte de a va decide asupra unui model din oferta noastra, este recomandat sa aveti in vedere si pretul final al comenzii dumnevoastra.
Tariful poate creste daca se doreste inscriptionarea monumentelor funerare. De asemenea, totalul de plata va fi mai mare daca se opteaza si pentru montarea diverselor modele.
In cazul montajului va fi nevoie de o bordura sau un soclu din beton ca baza de suport pentru amplasarea monumentelor funerare. Aceasta baza nu poate fi turnata de compania noastra, va trebui sa apelati la o persoana, firma specializata.
In cazul in care aveti nelamuriri sau doriti mai multe informatii cu privire la modelele si serviciile noastre, va stam la dispozitie la numarul de telefon: 0729206009.

 

Adresa Email: office@monumente-funerare.org